Fri fragt over kr 10000 ,-
Danbo Møbler Ærø

Åbningstider

Tirs - Fre. 9.30 - 17.30
Lørdag. 9.30 - 13.00
Søndag*. 11.00 - 15.00

*Første søndag i måneden

Følg os på de sociale medier

Forside

DANBO MØBLER ÆRØ – DIT MØBELHUS

 

Danbo Møbler Ærø – Både butik og webshop

Vi har et stort og varieret sortiment af møbler i alle prisklasser, og fælles for alle produkter er, at de er lavet af kvalitetsmaterialer. Vores produkter forhandles både på webhoppen og i vores Danbo Møbler Ærø butik. Her kan du finde alt fra sofaer, kommoder, senge, reoler, vitrineskabe, garderobeskabe og meget, meget mere. Vi har stort fokus på at finde det helt rigtige produkt til dit behov og budget.
 

2- og 3-personerssofa med og uden chaiselong

Vi har sofaer til enhver smag og tilbyder både sofa med chaiselong, hjørnesofaer, modulsofaer og u-formet sofaer. Vi følger altid tiden trends og har derfor stor fokus på vores sofaer med chaiselong, som både passer i stuen og på teenageværelset. Vi tilbyder dig altid lave priser på alle vores sofaer uden at gå på kompromis med kvaliteten.
 

Skabe til alle former for opbevaring – Kommoder, garderobeskabe og entremøbler

Kom ind hos Danbo Møbler Ærø og find netop dét skab, som du står og mangler. Vi har nemlig et utal af billige skabe i mange forskellige materialer, designs og størrelser. Vi har blandt andet vitrineskabe, indbygningsskabe, garderobeskabe, kommoder, skoskabe, reoler og tv-møbler. Har du brug for hjælp, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig, da vi sætter en dyd i at finde den helt rigtige opbevaringsløsning til dit hjem.
 

Senge alle drømmer om at eje - Køb elevationsenge og kontinentalsenge hos Danbo

Drømmer du om den helt rigtige seng, så har Danbo Møbler Ærø helt sikkert et godt bud på den perfekte seng. Vi har nemlig et stort udvalg af elevationssenge, madrasser, kontinentalsenge, sovesofaer, boxmadrasser. Derudover har vi også alt tilbehøret til din seng, så du kan sove trygt og godt hele natten.
 

Danbo Møbler Ærø en del af Danbo Møbler-kæden

Danbo Møbler er en 49 år gammel frivillig møbelkæde med 10 privatejede butikker fordelt over hele Danmark, og vores forretning på Ærø er én af dem. Søger du et nyt møbel på Ærø, så kom endelig indenfor i vores møbelbutik, hvor vores søde og dygtige personale vil hjælpe dig med at finde dit nye møbel. Dette giver dig som forbruger både tryghed og sikkerhed, når du handler hos os – vi giver dig nemlig 24 måneders reklamationsret. 

Cookies

Beskrivelse

Henter...